Väliin Putoajien Kerho

Väliin Putoajien Kerho on yksi nuorimmista SKOn kerhovalikoimassa. Se perustettiin vuoden 2007 alussa laajentamaan osakunnan toimintaa perinteisten miesten- ja naistenkerhojen väliin. VPK:n jokaisella tapaamisella on oma teemansa, jonka kerholaiset päättävät keskenään kokoontumisissaan. Kerhon toiminta on siis jäsenistönsä mielikuvituksen tuotetta.

Tyypillisiä VPK:lle ovat erikoisuudet sekä show-and-tell -illat, joissa osakuntalaiset pääsevät esittelemään omia suosikkejaan ja inhokkejaan mitä erilaisimmissa asioissa. Väliin Putoajat ovat muun muassa kertoneet pakkomielteistään, fobioistaan, lempileluistaan ja 80-luvulta jääneistä traumoista sekä pitäneet teemalevyraateja, pelailleet erilaisia pelejä ja heittäneet kirvestä.

Väliin Putoajaksi pääsee saapumalla paikalle VPK:n tapaamiseen ja kertomalla vanhoille Putoajille, miten ja mihin väliin kokee pudonneensa jossakin vaiheessa elämäänsä.

Kerhoon vihityille jäsenille on myös olemassa oma Facebook-ryhmänsä.

Liity!

Tilaamalla SKO:n sähköpostilistan saat ajankohtaiset kutsut ja tiedotteet suoraan sähköpostiisi. Kirjoita vain osoitteesi alle. Voit poistua listalta samalla lomakkeella.

Liity skolistalle


SKO:n 7-vuotinen jäsenyys maksaa vain 5 € – kannattaa liittyä!

Lue lisää >>

Ilmoittaudu tapahtumiin >>

SKO päivystää:

Tutustu myös upeisiin kannatustuotteisiimme täällä