Tuo tuotoksesi KÄK-lehteen

KÄK-lehden sisältö koostuu siitä, mitä osakuntalaiset haluavat lukea ja kertoa - sinäkin voit antaa oman juttuideasi, tai mikä parempaa, valmiin juttusi lehteen. Myös valokuvat ja piirrokset ovat erittäin tervetulleita, sillä lehti täynnä pelkkää tekstiä on kovin tylsä.

Tavallisesti tekstin pituus on A5-sivu tai kaksi. Yhdelle sivulle mahtuu suunnilleen 300 sanaa (noin 2500 merkkiä), vähän riippuen kuvien määrästä. Kirjoittajan pitäisi hankkia myös kuvat tekstinsä oheen, jos vain mahdollista. Tekstin voi toimittaa rtf-muodossa päätoimittajalle tai hallituksen sähköpostilistalle. Jos olet kiinnostunut kirjoittamisesta tai sinulla on joku juttuidea, ota yhteyttä!

Jos kokonaisen artikkelin raapustaminen tuntuu liian työläältä, aina voi riipustaa anonyymit kommenttinsa Nähtyä, Kuultua, Haistettua, Maistettua -palstaan tai osakunnan In & Out -listaan toimiston seinälle.

Liity!

Tilaamalla SKO:n sähköpostilistan saat ajankohtaiset kutsut ja tiedotteet suoraan sähköpostiisi. Kirjoita vain osoitteesi alle. Voit poistua listalta samalla lomakkeella.

Liity skolistalle


SKO:n 7-vuotinen jäsenyys maksaa vain 5 € – kannattaa liittyä!

Lue lisää >>

Ilmoittaudu tapahtumiin >>

SKO päivystää:

Tutustu myös upeisiin kannatustuotteisiimme täällä