Jaloviinakerho

SKOn uusin kerho on keväällä 2013, osakunnan 88. vuosijuhlan jatkoilla perustettu Jaloviinakerho. Kerhon toimintaan kuuluu varsinkin erilaisten nestemäisten Jallujen maistelu mutta vaihtoehtoisesti Jallua saa kokouksissa nauttia myös sen kirjallisessa muodossa.

Nuoren kerhon toiminta on heti alusta asti ollut aktiivista. Satunnaisesti ja monesti myös yllättäen pidettävien kerhokokousten lisäksi tapahtumakirjoon on kuuluneet mm. jaloviinasitsit, grillailu- ja saunailta, kesäpäivät, sekä vuosittaiset tärkeät ja dramaattiset syyskokoukset, joissa kerho valitsee tulevan vuoden johtokuntansa. Yhteistyötä on tehty myös otaniemeläisen sisarjärjestön, Akateemisen Jaloviinaseuran, kanssa ja Turun ja Espoon välillä on liikkunut jaloja edustajistoja jo useaankin otteeseen. Jaloviinakerho on kerhona selvästi varsin aktiivinen ja ulospäin suuntautunut - kuten on itse Jallukin. Tervetuloa mukaan jalostamaan.

Kurkkaa kerhon ennakkoon tiedossa olevat kokoontumisajat osakunnan kalenterista tai kerhon Facebook-ryhmästä. Jallukerhon menosta ja meiningistä pääsee myös kärryille tykkäämällä kerhon Facebook-Pagesta.

Liity!

Tilaamalla SKO:n sähköpostilistan saat ajankohtaiset kutsut ja tiedotteet suoraan sähköpostiisi. Kirjoita vain osoitteesi alle. Voit poistua listalta samalla lomakkeella.

Liity skolistalle


SKO:n 7-vuotinen jäsenyys maksaa vain 5 € – kannattaa liittyä!

Lue lisää >>

Ilmoittaudu tapahtumiin >>

SKO päivystää:

Tutustu myös upeisiin kannatustuotteisiimme täällä