Päivystykset Osakuntatila B:ssä

Osakunnan päivystykset pyörivät YO-talo B:n osakuntatilassa, jossa aikaansa viettää myös Satakuntalais-Hämäläinen Osakunta (SHO). Syyskaudella 2017 vakiopäivystyksiä on kahden tunnin pätkissä tiistaisin ja torstaisin. Päivystyksiä on sekä päivä- että ilta-aikaan seuraavanlaisesti:

Päivystysruuhkaa

Ajat ovat näkyvillä myös osakunnan tapahtumakalenterissa. Omien päivystystemme lisäksi Osakuntatila B:n olohuoneessa ja kerhotilassa päivystävää kämppiksemme SHO, joten osakunnan ovet ovat päivisin auki niidenkin vuoksi tai ihan sattumanvaraisestikin. Kannattaa kurkata sisään ja jäädä vaikka kahville kotvaksi aikaa. Päivystykseen saapuminen ei edellytä yhtäkkisesti jämähtänyttä selkää, vaan voit tulla paikalle pelkästään kahvittelemaan ja rupattelemaan. Tarjolla on kahvia, teetä, jääkaapin antimia, hyvää seuraa ja joskus känttyäkin. Leppoisa tunnelma venyttääkin päivystykset usein pidemmiksi kuin oli alunperin tarkoitus.

Liity!

Tilaamalla SKO:n sähköpostilistan saat ajankohtaiset kutsut ja tiedotteet suoraan sähköpostiisi. Kirjoita vain osoitteesi alle. Voit poistua listalta samalla lomakkeella.

Liity skolistalle


SKO:n 7-vuotinen jäsenyys maksaa vain 5 € – kannattaa liittyä!

Lue lisää >>

Ilmoittaudu tapahtumiin >>

SKO päivystää:

Tutustu myös upeisiin kannatustuotteisiimme täällä