Päivystykset Osakuntatila B:ssä

Osakunnan päivystykset pyörivät YO-talo B:n osakuntatilassa, jossa aikaansa viettävät myös SHO ja TPO. Kevätkaudella 2017 vakiopäivystyksiä on kahden tunnin pätkissä tiistaisin ja torstaisin. Päivystyksiä on sekä päivä- että ilta-aikaan seuraavanlaisesti:

Tällöin päivystäjän tavoittaa myös osakunnan puhelimesta: 044-5875831

Päivystysruuhkaa

Ajat ovat näkyvillä myös osakunnan tapahtumakalenterissa. Omien päivystystemme lisäksi Osakuntatila B:n olohuoneessa ja kerhotilassa päivystävät kämppiksemme SHO ja TPO, joten osakunnan ovet ovat päivisin auki niidenkin vuoksi tai ihan sattumanvaraisestikin. Kannattaa kurkata sisään ja jäädä vaikka kahville kotvaksi aikaa. Päivystykseen saapuminen ei edellytä yhtäkkisesti jämähtänyttä selkää, vaan voit tulla paikalle pelkästään kahvittelemaan ja rupattelemaan. Tarjolla on kahvia, teetä, jääkaapin antimia, hyvää seuraa ja joskus känttyäkin. Leppoisa tunnelma venyttääkin päivystykset usein pidemmiksi kuin oli alunperin tarkoitus.

Liity!

Tilaamalla SKO:n sähköpostilistan saat ajankohtaiset kutsut ja tiedotteet suoraan sähköpostiisi. Kirjoita vain osoitteesi alle. Voit poistua listalta samalla lomakkeella.

Liity skolistalle


SKO:n elinikäinen jäsenmaksu on vain 5 € – kannattaa liittyä!

Lue lisää >>

Ilmoittaudu tapahtumiin >>

SKO päivystää: