Tervetuloa jälleen viettämään Savo-Karjalaisen Osakunnan perinteikästä Seniorijuhlaa lauantaina 23. marraskuuta 2024 klo 18.00 alkaen Q-talon juhlasaliin, Kuuvuoressa (Nummenpuistokatu 2)!

Seniorijuhlat kokoavat yhteen osakunnan juniori- ja seniorijäseniä vaihtamaan kuulumisia ja viettämään iltaa. Illanvietto tapahtuu luonnollisesti lupsakassa seurassa syöden ja laulaen perinteiseen itäsuomalaiseen tapaan katetussa pöydässä. Pukukoodina arkipuku ja osakuntanauha.

Illalliskortin hinta on SKOn juniorijäsenille 45 euroa, senioreille ja muille 50 euroa. Halutessasi voit myös tukea osakunnan toimintaa kannatusillalliskortilla, jonka hinta on 65 euroa. Kaikkien illalliskorttien hintaan sisältyy kala-, liha- ja lanttukukkojen lisäksi kokkel’piimää, Kippurahäntää, ruokajuomaa sekä jatkot.

Jatkoilla Dokaaniveljeskunta valitsee uuden Dokaanin (XLVI) joukkoonsa. Juhlissa käytämme SKOn laulukirjaa, joten mikäli sellaisen omistatte, ottakaa se mukaan. (Valitettavasti SKOn laulukirjan nykypainos on loppuunmyyty. Uusi tulee myyntiin keväällä ennen vuosijuhlia.)

Tänäkin vuonna juhlassa järjestetään arpajaisten sijasta huutokauppa, jonka tuotot ohjataan suoraan SKO100-juhlakassaan. Huutokaupan ennakkohuutomahdollisuus aukeaa marraskuun alussa ja siitä tulee tarkemmin tietoa sähköposteihin.

Juhlaan pyydämme ilmoittautumaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu torstaina 14.11. kello 23:59. Juhlat tulee maksaa 22.11. mennessä Turun yliopiston Savo-Karjalaisen Osakunnan tilille: Liedon Osuuspankki FI92 4713 0010 0537 83 (BIC: POPFFI22). Viitenro: 56054.

Jatkot juhlimme myös Q-talolla klo 23.00 alkaen ja tarjolla on perinteisesti yöpalaa. Toivomme myös pelkille jatkoille osallistuvia ilmoittautumaan ja maksamaan etukäteen (pelkän jatkolipun hinta on 7 euroa).

Juhlien onnistuminen tarvitsee myös nakkilaisia! Nakittautujat saavat 5€ alennuksen osallistumismaksusta sekä merkinnän beaanipassiinsa. Katso nakkilista ja nakittaudu mukaan tästä.

Lämpimästi tervetuloa vuoden rempseimpiin kekkereihin!