Muu toiminta

Jäsenten jutut ja tapahtumat. Sinun tapahtumasi!
Kaikki osakunnan tapahtumat lähtevät jäsenten halusta tehdä jotain. Osakunnan hallitus myöntää joskus rahoitusta, mutta ennen kaikkea tilaa ilmaiseksi osakunnalta jäsenten järjestämiä osakuntatapahtumia varten. Tapahtuma voi olla mitä vaan, se voi koskettaa suurta yleisöä tai vain pientä porukkaa. Säännöllistä toimintaa varten voidaan luoda uusia kerhoja ja budjetoida varoja kerhon toimintaan. Myös muiden TYYn järjestöjen kanssa on hyvä järjestää erilaisia tapahtumia. Ehdota, ideoi, innostu!

Video -ja peli-illat
Osakunnan vähemmän viralliseen ohjelmatarjontaan kuuluvat olennaisesti peli- ja videoillat. Toimiston nurkkaus muuntuu hämyisäksi peliluolaksi, jossa tunnelma nousee kattoon, kun savolaiset kieroilijat panevat parastaan ja karjalaiset pistävät supliikkitaitonsa peliin!

Kulttuuritarjonta
Kulttuurinnälkää tyydytetään teatteri-, museo- ym. käynneillä. SKO on yhteisvoimin käynyt esimerkiksi kaupunginorkesterin konserteissa sekä SKO:n miesten järjestämänä paikallisten jääkiekkoseurojen kotiotteluissa. Suosittuja ovat olleet ekskursiot osakuntalaisten odottamiin elokuvanäytöksiin. Osakuntalaisia saapui sankoin joukoin myös TPO:n kanssa järjestetylle vaellukselle, jossa ihasteltiin Kuhankuonon hienoja maisemia.

Myyjäiset
Osakuntamme ei tietenkään toimi ilman varoja, joten tarvittaessa rahaa hankitaan esimerkiksi myyjäisillä. Myyjäisillä kerätään rahaa erityisesti osakuntalaisten mielestä tärkeille hankinnoille, ja niihin osallistuminen – kuten kaikki muukin osakuntatoiminta – on tietenkin vapaaehtoista. Myyjäiset ovat hyvä paikka tavata osakuntalaisia, joita ei ehkä muuten näkisikään esimerkiksi päivystyksissä.

Juhlat
Perinteisin muttei pölyttynein osa osakunnan toimintaa ovat sen juhlat; seniorijuhlat marraskuussa ja vuosijuhlat huhtikuussa. Seniorijuhlissa kokoontuu osakuntamme erikoisuus ja yliopiston seitsemäs tiedekunta, kulinaarinen tiedekunta. Monet näiden juhlien muodoista ovat saaneet alkunsa jo 1920- ja 30-luvuilla. Juhlissa pääset tutustumaan akateemiseen juhlaperinteeseen juhlaillallisineen, puheineen, juomalauluineen ja muine tapoineen.

Virallisen osuuden lisäksi lienee syytä mainita perinteikkäät jatkot ensin salin puolella ja sittemmin toimistolla. Tavoitteena on jatkaa vähintään kello kuuteen asti aamulla. Tuolla kellonlyömällä sitkeimmät juhlijat viihdyttävät alueen aikaisia herääjiä alkuvoimaisella laulullaan Jaakosta.