Akateeminen SaunaSeura

[In English]

Akateeminen SaunaSeura eli ASS on Turun yliopiston Savo-Karjalaisen, Satakuntalais-Hämäläisen sekä Pohjalaisen Osakunnan yhteinen saunakerho, joka kokoontuu saunomaan yliopistokampuksen lähialueen saunoihin enemmän tai vähemmän vaihtelevina ajankohtina. Joskus ohjelmassa on myös ekskursioita hieman vieraampiin saunoihin. Saunavuorot ovat asettuneet sunnuntai-iltoihin ja välin 20-22-00 tunneille. Tarkempaa tietoa vuorojen sijainneista ja päivämääristä jaetaan kerhon Facebook-ryhmässä Akateeminen SaunaSeura (vain SKO:n, SHO:n tai TPO:n jäsenille). Kerholla on myös oma Facebook-sivu sekä whatsapp-ryhmä, johon liittymistä voi tiedustella esimerkiksi saunamajureiden sähköpostiosoitteesta ass.majors@gmail.com.

Yleensä kyseessä on myös Akateeminen SekaSauna, joten kaikki saunovat yhdellä ja samalla vuorolla. Mukaan tarvitaan oma pyyhe ja muut tarpeellisiksi todetut välineet.

Osakuntien löylykomppaniaa käskyttävät yhteistyössä Majuri Tomi Metsälä (SKO), Majuri Santtu Hietamäki (SHO) sekä Majuri Hannu Ala-Olla (TPO).

Ilmoittautuminen ASS:n sunnuntaivuorolle

Korona-aika on pakottanut myös Akateemisen SaunaSeuran pitämään lukua saunavuorojen kävijämääristä, jotta löylyttely sujuisi mahdollisimman väljästi ja viruksettomasti. Siksi kullekin vuorolle on saunan kokoa mukaillen asetettu maksimiosallistujamäärä. Kahden tunnin pituiset sunnuntaivuorot on jaettu kahdelle tunnille niin, että kerholaisilla on mahdollisuus ilmoittautua erikseen ensimmäiselle ja toiselle tunnille tai halutessaan molemmille, jos tilaa riittää.

Kerhon seuraavalle sunnuntaivuorolle voit ilmoittautua tätä kautta.