Paluu tiedekunnan etusivulle

Kulinaarisen tiedekunnan perustutkinto-opiskelijoita kutsutaan kulinarian ylioppilaiksi ja heidät hyväksytään tutkinnonsuorittajiksi samalla, kun Savo-Karjalainen Osakunta hyväksyy heidät jäsenikseen. Omatoimisen opiskelun lisäksi kulinarian ylioppilaille tiedekunta tarjoaa erilaisia luentoja ja workshoppeja, joiden tavoitteena on aktivoitua kehittymään kulinarian alalla. Kulinarian ylioppilaan opiskelun tavoitteena on kulinarian tohtorin tutkinto (kul.tri). Jos tohtorin tutkinto tuntuu liian suurelta harppaukselta heti alkuun, on sitä ennen mahdollista suorittaa myös kandidaatin ja maisterin tutkinnot. Kuitenkin verrattuna muihin Turun yliopiston tiedekuntien tutkintovaatimuksiin hyväksytyn kulinarian väitöskirjan kriteerit ovat huomattavasti kevyemmät, joten sen suoraan suorittamiseen kannustetaan.

Väitöskirjaan ja muihin opintoasioihin liittyvissä kysymyksissä kannattaa kääntyä tiedekunnan amanuenssin puoleen.

Tiedotus ja tiedeyhteisö

Kulinaarinen tiedekunta tiedottaa ajankohtaisista asioista ja tapahtumista Facebook-sivullaan Turun yliopiston kulinaarinen tiedekunta sekä sähköpostilistallaan kultdk@lists.utu.fi. Sähköpostilistalle voi liittyä lähettämällä viestiä tiedekunnan amanuenssille.

Kulinaarisen tiedeyhteisön löytää myös Facebook-ryhmästä Turun yliopiston kulinaarinen tiedekunta, jossa henkilökunta ja opiskelijat kohtaavat vapaasti sosiaalisen median sekametelisopassa.