Kerhon kokoontumiset

Tiedotus

ChTR:n pääasiallinen tiedotuskanava on sähköpostilista chtr@utu.fi. Listalle liittämistä voi pyytää samasta osoitteesta tai osakunnan hallituksen kautta osoitteesta sko@utu.fi.

Punaviinikerholla on Instagram-tili käyttäjänimellä @chevaliersdelatablerouge, oma ryhmänsä Facebookissa sekä kanava SKOn palvelimella Discordissa.

Viikkokokoontumiset

Punaviinikerho on alkuajoistaan alkaen kokoontunut kerran viikossa yliopiston lukukausien aikana. Viikonpäivä on vaihdellut mutta viime vuodet se on ollut keskiviikko.

    • Aika: keskiviikkoisin klo 19 alkaen
    • Paikka: Savo-Karjalaisen Osakunnan toimisto sekä Zoom
    • Viini: Seuraavan viikon viinintuoja valitaan edellisessä kokoontumisessa ja hän hankkii viinin, juustot sekä leivät kokoontumiseen chtr@utu.fi-listan ennakkoilmoittautumisten pohjalta. Ennakkoon ilmoittautuneille etämaistelijoille viinintuoja ilmoittaa valinnastaan sähköpostitse, jotta he voivat itse hankkia viininsä kokoontumiseen mennessä.

Kausien päättäjäiset

Syyskauden päätteeksi joulukuussa ja kevätkauden jälkeen toukokuussa kerho kokoontuu osakunnan omiin tiloihin kokoillan nyyttäreihin, joihin kukin osallistuja tuo jotakin syötävää sekä “viiniparinsa” kanssa jonkun pullon punaviiniä. Ruuat ja juomat sitten yhteisvoimin tuhotaan. Syyskauden päättäjäiset toimivat samalla kerhon pikkujouluina, joissa nähdään perinteisesti myös pukki lahjasäkkeineen.

Vuosijuhlat

Kerhon virallinen perustamispäivä oli 10.10.1967, minkä seurauksena kerho on juhlinut olemassaoloaan aina lokakuun 10. päivän tienoilla ainakin 70-luvun alkupuolelta alkaen. Vuosijuhlia on vietetty osakunnan ulkopuolella kaupungin hyviksi todetuissa ravintoloissa ja kertaalleen myös Turun ja Tukholman välisillä vesillä.