Toimitilat

S-Osis (1975-2012)

S-Osis oli Satakuntalais-Hämäläisen Osakunnan ja Savo-Karjalaisen Osakunnan opiskelijavoimin pyörittämä C-oikeuksin varustettu osakuntaravintola YO-talo B:ssä. Se oli osakuntien ylläpitämä monitoimitila, joka päivisin toimi osakuntatilana, opiskelijan olohuoneena, jossa opiskelijoilla oli mahdollisuus virkistäytyä luentojen välissä. Iltaisin se palveli opiskelijayhdistyksiä bile- ja kokoustilana ja toimi myös klubina, josta monen bändin menestystarina on alkanut. S-Osiksen 37-vuotinen taival päättyi vappuna 2012, jolloin YO-talo B:ssä aloitettiin remontti, jonka jälkeen klubitoiminta ei enää ole palannut taloon.

Uusi-S (2012-2015)

S-Osiksen perinnettä jatkoi Uusi-S Kirkkotie 6:ssa, Helsinginkadun kyljessä. SKO, SHO, TPO sekä Sohon Torwet muuttivat keltaiseen puutaloon vapun jälkeen 2012. Vuoden 2012 kestäneen remontin tuloksena pystyssä oli osakuntatalo, jossa osa osakuntien kerhoista jatkoi vanhaa tuttua toimintaansa ja opiskelijat saivat turista ja rentoutua sohvilla. Monena iltana lämpeni myös sauna. Osakuntien oman toiminnan keskuksen lisäksi Uusi-S oli tila, jota voivat vuokrata omia tapahtumiaan varten niin yksityiset osakuntalaiset, opiskelijajärjestöt kuin yliopiston ulkopuoliset yrityksetkin.

Osakuntatila B (2013-)

YO-talo B:n remontin jälkeen osakunnat ovat jälleen palanneet rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen, missä SKO vuokraa yhdessä SHO:n kanssa sisäpihan puoleista osaa entisen S-Osiksen tiloista. YO-talo B:n osakuntatila, l. Osakuntatila B, koostuu olohuoneesta ja kerhohuoneesta. Osakunnan päivystykset pidetään olohuoneessa, mistä löytyy biljardipöytä, sohvia ja mahdollisuus lukea maakunta- ja paikallislehtiä kahvia ja teetä juoden. Olohuoneessa on myös videonurkkaus, jossa osakuntalaiset voivat katsoa elokuvia ja pelata konsolipelejä. Videonurkkauksessa kokoontuu myös SKObio ja siellä pidetään muut osakunnan ja sen kerhojen leffaillat ja elokuvamaratonit. Punaisen pyöreän pöydän ääressä kokoontuu mm. ChTR. Kerhohuonetta voivat SKO:n ja SHO:n kerhot käyttää tapaamisiaan varten ja siellä myös osakuntien hallitukset ajoittain kokoustavat. Sohon Torwet majailevat jälleen myös B-talossa. TVO eli SKO:n ja SHO:n kämppiksenä tiloissa syyskuusta 2013 joulukuuhun 2015. Varsinaissuomalaiset päättivät syksyllä 2015 kuitenkin keskittää tilansa Logomon naapurin ravintolaansa, Köysikselle. TVO:n tilalle muutti tammikuussa 2016 TPO, joka ehti asumaan tiloissa elokuuhun 2017 asti. Tämän jälkeen pohjalaisten muuttokuorma suuntasi YO-kylän kupeeseen Q-talolle.