Helatorstaina 29.5. Kulinaarisen tiedekunnan opetusohjelma tarjoaa kasvisruokatyöpajan opiskelijoille ja muille budjettitietoisille kokeille. Ohjaajana pajassa toimii uunituore kulinarian tohtori Heli Ervasti. Tapahtumapaikkana on klo 12 alkaen Ylioppilastalo B:n katutason yhteiskeittiö Osakuntasalin välittömässä läheisyydessä. Pajan kesto on 2—3 tuntia.

Opinnollisia ennakkovaatimuksia työpajalle ei ole asetettu. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kulinarian ylioppilaat (eli Savo-Karjalaisen Osakunnan jäsenet).

Työpajaan ilmoittaudutaan ennakkoon, jotta tiedekunnan talousosasto voi laskea myös etukäteen tapahtumalle lankeavan osallistumismaksun. Joka tapauksessa summa ei tule olemaan merkittävä, kuten tilaisuuden teemakin lupaa. Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle lähipäivinä. Ilmoittautumisen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat, koska päivän aikana pajan tuotoksia tullaan luonnollisesti myös maistelemaan.

Lisätietoa valuu pikkuhiljaa osakunnan ja tiedekunnan tiedotuskanavissa.

MITÄ: Kulinaarisen tiedekunnan kasvisruokatyöpaja budjettihintaan
MILLOIN: To 29.05. klo 12.00
MISSÄ: Osakuntasali/osakuntatilan yhteiskeittiö, Rehtorinpellonkatu 4-6 B
HINTA: Huokea, selviää ilmoittautumisen umpeuduttua.