Myös ChTR juhlii vuosijuhlaan aina vähän väliä erilaisissa ravitsemusliikkeissä. Nykyään juhliin kuuluu käynti viiniravintolassa maistiaisella ja tämän jälkeen siirrytään nauttimaan maukkaasta ateriasta. Jatkojen salassapitovelvollisuuksista johtuen emme kerro jatkoja pidettävän.

Tiettävästi pidetyt vuosijuhlat

  • 1971 Hämeenportti (Coeur de filet Provencale)
  • 1972 Hämeenportti (Coeur de filet Provencale)
  • 1976 Hämeenportti (Coeur de filet Provencale)
  • 1980 Hämeenportti (ja jatkot Sohon seniorijuhlien aikaan osakunnassa)
  • 1981 Hämeenportti
  • 1982 Hämeenportti (Pippuripihvi ja Cardinalia)
  • 1983 Silja Line (Se karhu oli tosi hyvää …)
  • 1984 Brahen Kellari (Chateau Meyney v. 1978, erityisesti sen bouquet)
  • 1985 Pinellan alakerta
  • 1986 Svenska Klubben (ja jatkot Juhannuskadulla yhden nybörjaren kanssa)
  • 1987 Brahen Kellari, 20-vuotisjuhlat (ja uudet laulukisällit)
  • 1988 Suomalainen Pohja (ja taas jatkot Juhannuskadulla ja taas nybörjareita)
  • 1989 Hotelli Gardenia (onko sitä enää? Silloin saimme koko salin)
  • 1990 Pinellan yläkerta (ja jatkot Betaniankadulla …)
  • 1991 Svenska Klubben (jälkiruoaksi piikkiöläisiä viinirypäleitä ja madeiraa v. 1868)
  • 1992 Brahen Kellari, 25-vuotisjuhlat
  • 1993 Kellariravintolat, takakabinetti (ja Marques de Arienzo 1986)
  • 1994 Teini (joka oli samana vuonna uusavattu)
  • 1995 Kellariravintolat, etukabinetti
  • 1996 Brahen Kellari (myöhästyivät, joten samalla vietettiin myös ChTR:n pikkujoulut)
  • 1997 Suomalainen Pohja (Coeur de filet Provencale), jatkopaikka Kitin työmaa
  • 1998 Viktoria
  • 1999 Hermanni, herkkutelijoiden menuu ja loppua kohden etanoitunut palvelu
  • 2000 Enkelikahvila (LA tuli suoraan tohtorikaronkasta Tukholmasta)
  • 2001 Teini
  • 2002 Rocca
  • 2003 Via
  • 2004 Linnankatu 3 (Viinikellariinkin tutustuttiin)
  • 2005 Tomate ja sherry-tasting
  • 2006 Koulu
  • 2007 Cindy
  • 2008 Marina Palace ja Kiili
  • 2009 Smör
  • 2010 Viinille ja Ravintolalaiva Cindy
  • 2011 Pinellan kabinetti
  • 2012 Suomalainen Pohja (paistettua ankanrintaa ja appelsiinikastiketta, hyvä palvelu)
  • 2013 Sergio’s yhdessä Kulinaarisen tiedekunnan kanssa
  • 2014 VPK-talo Laulun Ystävien juhlatanssiaiset
  • 2015 Wanhan Paronin Kellari
  • 2016 Brahen Kellari
  • 2017 Viinille ja Roster
  • 2018 Viinille ja Kakolanruusu
  • 2019 Viinille ja Gustavo
  • 2021 Vinho ja Piccu Maccia yhdessä Kulinaarisen tiedekunnan kanssa (jatkot Proffan Kellarissa ja osakunnalla)
  • 2022 The Tasting Room ja Tenlén, jatkot Veistämö Wine Barissa
  • 2023 Ravintola Oobu
  • 2024 Kellariravintola

Tiedot mm. ChTR:än julkaisu “Chevaliers de la Table Rouge 1967-1997”.