Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme etänä Turun yliopiston Savo-Karjalaisen Osakunnan 95. vuosijuhlaa lauantaina 19. syyskuuta. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi juhla Kupittaan paviljongissa on siis peruttu ja toteutamme juhlat etänä Zoomin välityksellä. Näihin vuosijuhliin voit siis osallistua omalta kotisohvaltasi.

Aloitamme juhlan cocktail-tilaisuudella klo 16.30, josta siirrymme sujuvasti pääjuhlaan. Pääjuhla alkaa klo 18.00 ja luvassa on tietenkin hauskanpitoa, hyvää ruokaa, jonka saat päättää ihan itse ja juomaa, jos niin haluat sekä perinteiset vuosijuhlaan kuuluvat elementit. Kuvaamme etukäteen ison osan ohjelmasta ja näytämme ne teille juhlan aikataulun mukaisessa järjestyksessä.

Illalliskortin hinta on kaikille jäsenille ja ei-jäsenille 10 €. Kannatuskortin hinta on 50 €. Illalliskortin hintaan sisältyy ainakin salasanallinen Zoom-linkki, lauluvihko PDF-muodossa ja etukäteen valmisteltu ja kuvattu ohjelma. Kannatuskortti sisältää edellä mainittujen lisäksi juhla-KÄKin, haalarimerkin ja 3kpl arpoja. Juhla-KÄK ja SKO95-juhlahaalarimerkki on myös mahdollista tilata erikseen postitettuna kotiin. Illalliskorttimaksuilla katamme vuosijuhlan etätoteutuksesta koituvia kuluja.

Pyydämme ilmoittautumaan juhlaan alla olevalla lomakkeella. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 18.9., johon mennessä pyydämme myös maksamaan illalliskortin Savo-Karjalaisen Osakunnan tilille (Liedon Osuuspankki) FI92 4713 0010 0537 83 viitenumerolla 0000013178.

Muistamiset ja erinäiset vuosijuhlalahjat pyydämme osoittamaan Osakunnan yllämainitulle tilille.

Pääjuhla päättyy n. klo 23, jonka jälkeen juhlimista ja hauskanpitoa on mahdollista jatkaa Zoomissa.

No Fields Found.