Lämpimästi tervetuloa viettämään Akateemisen SaunaSeuran 10-vuotisjuhlailtaa TYYn saunalle (Rehtorinpellonkatu 4, Turku) perjantaina 27.1.2023.


Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella kello 18.00, minkä jälkeen ilta jatkuu saunoen puheiden, kisailujen ja musiikin säestämänä. Juhla päättyy kello 24.00, minkä jälkeen puemme vaatteet päällemme ja siirrymme salaiseen jatkopaikkaan.


Juhlan osallistumismaksu on 5 €, johon sisältyy illan ohjelman lisäksi kevyet napostelutarjoilut sekä cocktail-tilaisuuden juhlajuomat. Maksu suoritetaan paikan päällä. Omienkin virvokkeiden nauttiminen on juhlapaikalla sallittua.


Pyydämme ilmoittautumaan juhlaan alla olevalla lomakkeella keskiviikkoon 25.1.2023 mennessä, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Pyydämme osallistujia myös varautumaan iltaan tarpeellisiksi näkemillään henkilökohtaisilla saunomisvarusteilla. Ilmoittautumiseen ja juhlaan liittyvät kysymykset otamme vastaan sähköpostitse osoitteeseen ass.majors@gmail.com.

Pukukoodi:
Juhlapuku ja akateemiset kunniamerkit TAI ei mitään

*KILPAILUJULISTUS*
Akateeminen SaunaSeura käynnistää kilpailun, jonka päämääränä on valita kerholle sen kaikkien aikojen ensimmäinen VIHTAVASTAAVA. Kilpailu alkaa NYT ja se huipentuu kerhon 10-vuotisjuhlailtana TYYn saunalla, kun juhlakansa valitsee osallistujien joukosta voittajan. Kisaan voi ilmoittautua mukaan lähettämällä viestin saunamajureille osoitteeseen ass.majors@gmail.com ja sen jälkeen valmistelemalla juhlailtaan tyyliltään vapaan vihdan (tai vastan) sekä vakuuttavan palopuheen tai performanssin osoittaen, miksi olisi juuri oikea henkilö tehtävään. Tittelin lisäksi voittajalle on luvassa palkinto!

(Voittaja voi ottaa käyttöön myös tittelin vastavihtaava, mutta hänen on perusteltava vaihtonsa välittömästi voiton ratkettua.)