Tervetuloa Kulinaarisen tiedekunnan ekskursiolle Askaisten Prännäriin!


Askaisten Prännäri on vuonna 2019 perustettu kahvipaahtimo, johon teemme päivävierailun lauantaina 15. lokakuuta.


Vierailu sisältää esittelyn paahtimon tähänastisesta historiasta ja nykyisestä toiminnasta sekä ruokailun. Menuun sisältyy syksyn satoa kasvisten päänäyttelemänä, lihaisia pullia, kurkkupitäjän uusia säilötteitä, piiraita kauden tuotteista sekä leipää levitteineen ja marjapiirakkaa kahvilla tietenkin täydennettynä. Sään salliessa voi osa ohjelmistosta tapahtua myös ulkosalla.


Vierailun hinta on 22 €/hlö ja se suoritetaan matkanjärjestäjälle paikanpäällä joko käteisellä tai MobilePaylla. Paahtimolla on retken aikana myös mahdollisuus ostaa kahveja normaalia halvempaan hintaan. Tässä kaupanteossa käy myös kortti.


Retkelle mahtuu mukaan 10 nopeinta ilmoittautunutta ja tähän joukkoon saa yrittää ehtiä mukaan alla olevan lomakkeen kautta. Ilmoittautumisen voi perua 9.10. saakka, jonka jälkeen se on sitova.


Tapahtuma Prännärillä alkaa klo 14.00 ja kestää 16.30 asti. Kuljemme Askaisiin kimppakyydeillä, joten kerrohan ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla on mahdollisuus tarjota kyyti muille. Toisen kyydillä kulkevat valmistautukoot maksamaan polttoainekolehdin kuskillensa. Kokoonnumme Yo-talo B:llä klo 13, minkä jälkeen jakaudumme autoihin ja lähdemme ajelemaan kohti Askaista.

 

LYHYESTI siis:
MITÄ: Retki Askaisten Prännäriin: Ruohosenmaantie 127, 21240 Louhisaari; https://askaistenprannari.fi/
MILLOIN: 15.10.2022, lähtö osakunnalta klo 13, kierros Prännärillä 14.00-16.30
HINTA: 22 €/hlö + polttoainekolehti