Seniorijuhlat 2023

Tervetuloa jälleen viettämään Savo-Karjalaisen Osakunnan perinteikästä Seniorijuhlaa lauantaina 25. marraskuuta 2023 klo 18.00 alkaen Q-talon juhlasaliin, Kuuvuoressa (Nummenpuistokatu 2)!

Illanvietto tapahtuu luonnollisesti lupsakassa seurassa syöden ja laulaen perinteiseen itäsuomalaiseen tapaan katetussa pöydässä. Pukukoodina arkipuku ja osakuntanauha.

Illalliskortin hinta on SKOn juniorijäsenille 40 euroa, senioreille ja muille 45 euroa. Halutessaan voi myös tukea osakunnan toimintaa kannatusillalliskortilla, jonka hinta on 65 euroa. Illalliskortin hintaan sisältyy kala-, liha- ja lanttukukkojen lisäksi kokkel’piimää, Kippurahäntää, ruokajuomaa sekä jatkot. Jatkoilla Dokaaniveljeskunta valitsee uuden Dokaanin (XLV) joukkoonsa. Juhlissa käytämme SKOn laulukirjaa, joten mikäli sellaisen omistatte, ottakaa se mukaan.

Tänä vuonna juhlassa järjestetään arpajaisten sijasta huutokauppa, jonka tuotot ohjataan suoraan SKO100-juhlakassaan. Huutokaupan ennakkohuutomahdollisuudesta saatte lisätietoa myöhemmin.

Juhlaan pyydämme ilmoittautumaan alla olevalla lomakkeella. Ilmoittautuminen sulkeutuu 17.11. kello 23:59.

Jatkot juhlimme myös Q-talolla klo 23.00 alkaen ja tarjolla on perinteisesti yöpalaa. Toivomme myös pelkille jatkoille osallistuvia ilmoittautumaan yllä olevassa osoitteessa ja maksamaan etukäteen (pelkän jatkolipun hinta on 7 euroa).

Lämpimästi tervetuloa vuoden rempseimpiin kekkereihin!