Kyykkäkauden 2020-21 SKO Open on täällä! Kyykkäturnaus sijoittuu tällä kertaa lauantaille 30.1.2021. Turnauksen sääntöinä käytetään SKOn Kyykkäliigassakin käytettyjä pelisääntöjä ( https://sko.utu.fi/ ). Joukkueen tulee koostua 4-8 pelaajasta, joista vähintään neljän on oltava kentällä kussakin ottelussa. Vajaajäseninen joukkue antaa vastustajalleen luovutusvoiton.
 
Ilmoittautuminen vaatii joukkueen nimen sekä sen kapteenin ja vähintään kolmen muun pelaajan nimen ja yhteystiedot. Ilmoittautuminen päättyy, kun 8 joukkueen kiintiö on täynnä tai viimeistään torstaina 28.1.2021. Turnauksen osallistumismaksu on 10 euroa joukkueelta.
 
 
Turnaukseen on ilmoittautunut 6 joukkuetta, jotka tulevat pelaamaan kahdessa A ja B alkulohkossa klo 10 alkaen. Lounastauon jälkeen iltapäivällä pelataan jatkopelit: välierissä lohkojen ykköset kohtaavat toisen lohkon kakkoset; välierien voittajat selviävät finaaleihin ja häviäjät pronssiotteluihin. Pelien jälkeen palkintojenjako suoritetaan heti kentällä. Päivän tarkempi ohjelma otteluaikoineen on alla.
 

Ottakaa siis otteluaikanne ylös, jotta osaatte olla tapahtumapaikalla ainoastaan omien otteluidenne aikana.
 
Lohkojaon Kyykkämestari arpoi 29.1. ja tapahtuman videoinnin voi katsoa Facebook-tapahtuman kautta.