SHO ja SKO tekevät yhteistyötä Turku Swing Societyn kanssa ja järjestävät kokeilukerran paritanssista! Kokeilukerta sopii kaikille ja mitään aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tarvitset vain kokeilumieltä ja vesipullon. Paritanssi on kevyttä liikuntaa, mutta hieman voi hiki nousta pintaan.

Lue tarkemmin alta minkälaisesta lajista on kyse tai kurkkaa Youtubesta: https://www.youtube.com/watch?v=RWO_bFvs_8o.

West coast swing (eli kavereiden kesken westi) on maailmaa valloittava paritanssi, jota voi tanssia muun muassa radiossa soitettaviin hitteihin, ikivihreään bluesiin tai kauniisiin balladeihin! Tämä tanssi ei ole jämähtänyt kankeisiin kaavoihin vaan elää aikansa mukana ja on monipuolisuutensa takia hyvinkin koukuttava. Westin parhaita puolia ovat parin kanssa improvisoitu musiikintulkinta ja vapaus tehdä tanssista oman näköistään. Lisäksi tässä tanssissa seuraajalla on enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa tanssin kulkuun ja ulkonäköön kuin monessa muussa tanssissa, mikä tekee tanssimisesta mielenkiintoisempaa myös viejille.

Tule ilmaiseksi kokeilemaan lajia ja jos innostuit, TSS:llä alkaa maanantaina 28.2. westin alkeiskurssi, jossa on opiskelijaystävälliset pääsymaksut.