Löylyasento!
Lepo!

Akateemisen SaunaSeuran aiempi löyly-excu Liedon järvimaisemiin siirtyi pandemiallisista syistä mutta korvataan pettymys ja viivästys nyt uudella excursiolla!


Saunamajuri Hietamäki kutsuu kerhon sukunsa maille Lietoon ja eritoten saunaan lauantaina 2.10. klo 16 alkaen. Löylyistä ja paljusta mahtuu mukaan nauttimaan 10 kerholaista, joten ilmoittautuminen kannattaa suorittaa alla ASAP.


Siirrymme excu-kohteeseen kahdella yhteisautokyydillä, jotka lähtevät Yo-talo B:n edestä matkapäivänä klo 15.30. Jos siis haluat mukaan yhteiskyyteihin, kerro siitä ilmoittautuessasi ja hakeudu lähtöpaikalle ajoissa. Paluu Turkuun tapahtuu saunomisen jälkeen illalla sitä mukaa, kun kuskit viilenevät ja autot täyttyvät. Autojen polttoainekolehtia varten kannattaa ottaa mukaan roponen tai kaksi.


Exculle mukaan tarvitset pyyhkeen ja mahdollisen kerhon uniformun, eli kylpytakin. Varauduthan myös omiin tarpeisiisi riittävillä grillattavilla ja juotavilla!


Mahdolliset kysymykset voi heittää ilmoille kerhon Facebook-ryhmässä, WhatsApp-ryhmässä tai Discord-kanavalla tahi lähettää sähköpostilla osoitteeseen ass.majors@gmail.com.

 

No Fields Found.