TAPAHTUMA SIIRRETÄÄN KORONAN TAKIA!
TARKEMPAA TIETOA UUDESTA AJANKOHDASTA JULKAISTAAN HETI, KUN MAHDOLLISTA.

Turun yliopiston Savo-Karjalaisen Osakunnan Jaloviinakerholla on ilo kutsua teidät itsenäisen Suomen tasavallan neljänteen Jaloviinasymposiumiin, joka järjestetään Turun Aurinkolahdessa 20. – 22.8.2021.

Jaloviinasymposium on Suomen akateemisesti sivistyneiden kulttuurin ystävien tapaaminen, joka sisältää korkeakulttuuria ja hyviä ihmisiä. Ohjelmassa on muun muassa Jaloviinasitsit, Jallurastikierros ja muuta mukavaa yhteistä puuhastelua. Tapahtumassa on luvassa myös Jallurauhan julistus ja Miss Jaloviinan valinta.

Tapahtumapaikalla vastaanotetaan vieraita perjantaina 20.8. ennen Jaloviinasitsejä klo 14.00 alkaen ja lauantaina 21.8. pelkkään symposiumiin osallistuvia klo 11.00 alkaen. Aurinkolahti sijaitsee meren rannalla Turun Hirvensalossa, paikalle pääsee kaupungin busseilla. Tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut löytyvät erillisestä liitteestä. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 22.8. klo 16.00.

Tapahtuma kustantaa 50 e ja se sisältää majoituksen paikan päällä, perjantain sitsit, lauantain aamupalan, pikniklounaan ja iltapalan ja sunnuntaisen brunssin. Nälkäisten ja janoisten kannattaa varautua omin eväin tästä huolimatta. Sitseille mahtuvat ensimmäiset 20 ilmoittautunutta, etusijalla kutsun saaneet. Sisämajoitukseen mahtuu ensimmäiset 18, jossa etusijalla ulkopaikkakuntalaiset ja ensimmäisenä ilmoittautuneet. Ulkomajoitukseen on varattava oma teltta ja makuupussi. Osallistujahinta ilman sitsejä on 35e. Tällöin kannattaa varata omia ruokia mukaan, mutta emme pysty takaamaan kylmätiloja säilytykseen. Pelkkien Jaloviinasitsien hinta on 25 e.

Ilmoittautuminen kutsuvieraille alkaa 5.7. klo 05.07.
Kaikille ilmoittautuminen aukeaa 9.7. klo 09.07.
Ilmoittautuminen sulkeutuu 2.8. klo 23.59.
Sulkeutumisen jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia. Muutokset ja peruutukset on tehtävä ennen ilmoittautumisen sulkeutumista.

Mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse vastaa
Jalokansleri Iisa XII osoitteessa: iisa.kivivirta@gmail.com
PerSVako Sara Takala osoitteessa: samatak@utu.fi


LIITE

Saapuminen

Aurinkolahteen pääsee kätevästi Turun paikallisliikenteellä. Bussit no:t 50 ja 51 lähtee Turun kauppatorin läheltä, kauppahallia vastapäätä (pysäkki T41). Kuskilta voit pyytää apua, jotta osaat jäädä Oriniemen päätepysäkillä pois. Päätepysäkiltä kävelymatkaa on enää pari sataa metriä hiekkatietä pitkin. Venesataman jälkeen kun kääntyy tienhaarasta aina vasemmalle, löytää helposti perille.

Aurinkolahden osoite on Ukko Suden Tie 10.

Yöpyminen

Ensimmäiselle 18:lle ilmoittautujalle varataan sisämajoituspaikka. Telttatilaa on pihalla runsaasti. Nukkumisrauhan varmistaakseen kannattaa varata hotelli keskustasta. Teltat ja makuupussit varattava omasta takaa. Emme takaa sisätilaoista löytyvän peittoja ja tyynyjä. Saunomis- ja peseytymismahdollisuus on perjantai- sekä lauantai-iltana. Saunavuorot ovat nähtävissä paikan päällä.

Hinnat

25e sisältää:

  • Jaloviinasitsit (sis. alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, 2 jallua)
  • halutessasi majoituksen pe-la (sisämajoitusta emme takaa)
  • leiriaamiaisen lauantaiaamuna

35e sisältää:

  • majoittumisen Aurinkolahdessa la – su (ei taata yöpymistä sisätiloissa)
  • paikalla olevat fasiliteetit ja performanssit,
  • osallistuminen rastikierrokseen ja jallumölkkyturnaukseen
  • lounaspiknik, iltapala, brunssi

50e sisältää:

  • Kaiken edellä mainitun

Muuta

Käteistä kannattaa varata mukaan