“Joka ilta kun vintti sammuu / ja alkaa liskojen yö, / niin dokaaniveljet saapuu / ja ovehen hiljaa lyö. / On niillä punaiset viitat / ja niissä ne sipsuttaa. / Ne hiipii ovesta sisään / ja ryntää tiskin taa.

On korkeapiippuinen lakki / ja Karjalakäätyjen vyö, / ja kepparikaljan kanssa / ne Taffel-sipsejä syö. / On niillä punaiset silmät / ja niitä ne vilkuttaa, / ne pientä fuksia etsii / ja luokseen nilkuttaa.

On vanhalla konkarilla / kai jotakin mielessään, / ja fuksin pikkuinen polla / on aivan ymmällään; / olet uusi opinnoissas, / käyt elämää tutkien. / se voishan muutakin olla, / kuin yötä liskojen.”

***

Osakunnan Seniorijuhliin (Oispa Sennut.) on vielä hetki aikaa, mutta Dokaaniveljeskunta ei millään malttaisi odottaa sinne asti. Siispä on aika Dokaanisitsien! Sitsit sitsataan Osakuntasalissa syyskuun ensimmäisenä lauantaina eli 7.9. klo 18 alkaen.

Sitsit kustantavat SKOn jäsenille 10€ ja muille 15€. Kannatuskortin hinta on 20€. Sitsit maksetaan paikan päällä, saavuthan siis tarpeeksi ajoissa paikalle.
Sitsien hintaan sisältyy dokaanimainen alku-, pää- ja jälkiruoka. Jokainen hoitakoon omat kurkun kostukkeensa paikan päälle, sillä pöydissä on ainoastaan vesikannut. Sitseillä käytetään SKOn laulukirjaa.

Ilmoittautuminen päättyy tiistaina 3.9. klo 18.00, jonka jälkeen ilmoittautuminen on sitova. (Tämän jälkeen perimme 50% sitsimaksusta. Mikäli et peru ilmoittautumistasi perjantaihin 6.9. klo 12.00 mennessä, perimme täyden sitsihinnan.)

LYHYEMMIN:

MITÄ? Dokaanisitsit
MISSÄ? Osakuntasalissa
MILLOIN? 7.9. klo 18.00
MITÄ MAKSAA? SKOn jäsenet 10€ / muut 15€ / kannatuskortti 20€
ILMO? Osoitteessa sko.utu.fi/ilmoittaudu
KUI VARTE? Koska Sennuihin on liian pitkä aika.

No Fields Found.