Olitpa sitten droidi, turian, kilrathi, tribble, mikä tahansa muu olio tai vaikka osakuntalainen, olet erittäin tervetullut Turun yliopiston Savo-Karjalaisen Osakunnan Avaruussitseille, jotka sitsataan 25. syyskuuta klo 18 Osakuntasalissa.

Tällä avaruuslennolla tarjoillaan alku-, pää- ja jälkiruoka, kaksi pientä (0,33 l) ruokajuomaa, alkusnapsi sekä kahvi/tee ja kahviavec. Aluksen emäntä on linjannut, että sitseillä tarjoillaan ainoastaan kasvisruokaa (lakto-ovo) allergiat ja erityisruokavaliot huomioiden. Sitsimenusta saatetaan paljastaa jotain informaatiota hieman lähempänä 😉

Sitsien hinta on SKOn jäsenille 16 euroa ja muille 19 euroa. Pukeutuminen asianmukaisin varustein on suotavaa ja jokaisella seikkailijalla on oltava vaatteet. Teemapukeutuminen on toivottavaa, mutta mikäli omasta takaa ei löydy avaruuspukua, voi pukukoodina noudattaa myös smart casualia.

Ilmoittautuminen syksyn ikimuistoisimmalle avaruusseikkailulle aukeaa torstaina 5.9. klo 16.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 22.9. klo 23.59.
Avaruuslaiva kohti suurta tuntematonta lähtee klo 18.00, joten pidä huoli, että myöhästy et ja että ehdit hyvissä ajoin maksaa avaruusmatkasi portilla.

TL;DR

MITÄ? Avaruussitsit
MISSÄ? @Osakuntasali
MILLOIN? 25.9. klo 18.00
KUI PAL? SKOn jäsenille 16€, muille 19€
ILMO aukeaa 5.9. kello kuusitoista-reikä-reikä ihan tässä jos vähän alaspäin vielä scrollaat
PUKUKOODI? Smart cosplay/casual

PS. If Bothans are not dead, they’re also welcome.

No Fields Found.