– OISPA SENNUT.
– No meillähän on!

Tervetuloa jälleen viettämään Savo-Karjalaisen Osakunnan perinteikästä Seniorijuhlaa lauantaina 16. marraskuuta 2019 klo 18.00 alkaen Q-talon juhlasaliin, Kuuvuoressa (Nummenpuistokatu 2)! Illanvietto tapahtuu luonnollisesti lupsakassa seurassa syöden ja laulaen perinteiseen itäsuomalaiseen tapaan katetussa pöydässä.

Illalliskortin hinta on osakunnan juniorijäsenille 30 euroa sekä senioreille ja ei-jäsenille 35 euroa. Halutessaan voi myös tukea osakunnan toimintaa kannatusillalliskortilla, jonka hinta on 50 euroa. Illalliskortin hintaan sisältyy kala-, liha- ja lanttukukkojen lisäksi kokkel’piimää ja muita itäsuomalaisia herkkuja, Kippurahäntää, ruokajuoma, jatkot sekä yöpala. Jatkoilla Dokaaniveljeskunta valitsee uuden Dokaanin joukkoonsa. Juhlissa käytämme SKOn laulukirjaa, joten mikäli sellaisen omistatte, ottakaa se mukaan. Laulukirjoja voi myös ostaa paikan päältä 8 euron hintaan.

Juhlaan pyydämme ilmoittautumaan joko osoitteessa http://sko.utu.fi/ilmoittautuminen, sähköpostitse hallitukselle osoitteeseen sko@utu.fi.
Ilmoittautuminen aukeaa 6.10. klo 18.00 ja sulkeutuu sunnuntaina 10.11.2019 klo 23.59, johon mennessä pyydämme myös maksamaan illalliskortit osakunnan tilille FI92 4713 0010 0537 83 (viestikenttään teksti “Seniorijuhla19” ja oma nimi.

Ensimmäistä kertaa Seniorijuhlaan osallistuvat ja muistinvirkistystä kaipaavat löytävät hyödyllistä tietoa osoitteesta skosennut.utu.fi/etiketti.

Jatkot juhlimme myös Q-talolla klo 23.00 alkaen ja tarjolla on perinteisesti yöpalaa. Sunnuntaina tarjoilemme myös silliaamiaisen SKOimistolla (Rehtorinpellonkatu 4) klo 11.00 alkaen. Toivomme myös silliaamiaiselle sekä pelkille jatkoille osallistuvia ilmoittautumaan yllä olevassa osoitteessa ja maksamaan etukäteen (silliaamiaisen ja pelkän jatkolipun hinta on kukin 5 euroa).

Lämpimästi tervetuloa vuoden rempseimpiin kekkereihin!

ILMO: Iha täsä alla, olet jo melkein siellä!
DRESSCODE: Arkipuku, osakuntanauha
KYSYMYKSIÄ? sko@utu.fi / hrplah@utu.fi
LISÄTIETOA? skosennut.utu.fi/etiketti

No Fields Found.