Jos GoT:n kahdeksannen tuotantokauden odottaminen tuntuu tuskaiselta, niin nyt on tiedossa jotain kivaa vauhdittamaan viimeisen tuotantokauden odottamista, sillä Savo-Karjalainen Osakunta sitsaa westerosilaisissa tunnelmissa 28.3. Osakuntasalissa.

Sitsit maksavat SKOn jäsenille 16 kultakolikkoa (eli 16€), mutta muut (ei-jäsenet) pulittavat kruunun kirstuun 19 kultarahaa (19€) saapuessaan sitsipaikalle. Alkoholiton menu on samanhintainen. Sitsit maksetaan paikan päällä (myös kortti käy!).
Hintaan kuuluu alku-, pää- ja jälkiruoka, alkusnapsi, kaksi kaatoa ruokajuomaa sekä kahvi/tee ja kahviavec. Sen tarkempaa sitsimenua rautavaltaistuimen hallitsija ei vielä halua paljastaa. Halutessasi voit ottaa myös oman pullon mukaan (OPM).

Lunastat paikkasi sitseille ollessasi 60. ensimmäisen ilmoittautuneen joukossa. Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 8.3. klo 12.00 ja sulkeutuu maanantaina 25.3. klo 23.59. HUOM! Ilmoittautuminen on sitova ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tulleista peruutuksista peritään täysihintainen sitsimaksu.

Voit pukeutua sitseille parhaaksi katsomallasi tavalla westerosilaiseen tyyliin tai muutoin hoviin sopivalla tavalla.

TL;DR

MITÄ? Game of Thrones -sitsit
MISSÄ? @Osakuntasali
MILLOIN? Torstaina 28.3. klo 18
MITÄ MAKSAA? 16€/19€ (SKOn jäsen / ei-jäsen)
PUKUKOODI? Smart casual / smart cosplay
MIKSI? Valar Sitsaris.