Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme Savo-Karjalaisen Osakunnan 94. vuosijuhlaa lauantaina 13. huhtikuuta 2019 ravintola Storageen. Aloitamme juhlan klo 18.00 ja luvassa on tietenkin hauskanpitoa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä laulujen lurittelua juhlaväen toiveiden mukaan. Juhlapuheen on lupautunut pitämään Petri Kähkönen.

Illalliskortin hinta on Osakunnan juniori- sekä ulkojäsenille 65€ ja senioreille sekä ei-jäsenille 75 € sisältäen cocktail-tilaisuuden, iltajuhlan sekä yöpalan jatkoilla. Alkoholiton illalliskortti on samanhintainen. Kannatusillalliskortin hinta on 90€.

Pyydämme ilmoittautumaan juhlaan osoitteessa http://sko.utu.fi/toiminta/ilmoittaudu tai sähköpostitse Osakunnan emännälle osoitteeseen hrplah@utu.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 4. huhtikuuta, johon mennessä pyydämme myös maksamaan illalliskortin Savo-Karjalaisen Osakunnan tilille Liedon Säästöpankki FI92 4713 0010 0537 83 (viestikenttään teksti “SKO94” ja oma nimi, mikäli eri kuin maksajan).

Pääjuhlasta siirrymme salaiseen jatkopaikkaan n. klo 23. Pelkkien jatkojen hinta on 5€. Silliaamiainen nautitaan osakunnan toimistolla (Rehtorinpellonkatu 4-6) sunnuntaiaamuna klo 11.00 alkaen. Silliaamiaisen hinta on 5 €. Toivomme myös jatkoille ja silliaamiaiselle osallistuvia ilmoittautumaan ja maksamaan etukäteen.

Ilmoittautuminen on päättynyt.