Turun yliopiston Savo-Karjalaisen Osakunnan Jaloviinakerholla on ilo kutsua teidät itsenäisen Suomen tasavallan viidenteen Jaloviinasymposiumiin, joka järjestetään Turun Aurinkolahdessa 7.-9.8.2020.

 

Jaloviinasymposium on Suomen akateemisesti sivistyneiden kulttuurin ystävien tapaaminen, joka sisältää korkeakulttuuria ja hyviä ihmisiä. Ohjelmassa on muun muassa Jaloviinasitsit, Jallurastikierros ja muuta mukavaa yhteistä puuhastelua. Tapahtumassa on luvassa myös Jallurauhan julistus ja Miss Jaloviinan valinta.

 

Tapahtumapaikalla vastaanotetaan vieraita perjantaina 7.8. ennen Jaloviinasitsejä klo 16.00 alkaen ja lauantaina pelkkään symposiumiin osallistuvia 8.8. klo 11.00 alkaen. Aurinkolahti sijaitsee meren rannalla Turun Hirvensalossa, paikalle pääsee kaupungin busseilla. Tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut löytyvät erillisestä liitteestä. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 9.8. klo 16.00 brunssin jälkeen.

 

Tapahtuma kustantaa 50 e ja se sisältää majoituksen paikan päällä, perjantain sitsit, lauantain aamupalan, pikniklounaan ja iltapalan ja sunnuntaisen brunssin. Nälkäisten ja janoisten kannattaa varautua omin eväin tästä huolimatta. Sitseille mahtuvat ensimmäiset 20 ilmoittautunutta, etusijalla kutsun saaneet. Sisämajoitukseen mahtuu ensimmäiset 18, jossa etusijalla ulkopaikkakuntalaiset ja ensimmäisenä ilmoittautuneet. Ulkomajoitukseen on varattava oma teltta ja makuupussi.
Osallistujahinta ilman sitsejä on 35e. Tällöin kannattaa varata omia ruokia mukaan, mutta emme pysty takaamaan kylmätiloja säilytykseen. Pelkkien Jaloviinasitsien hinta on 25 e.

 

Ilmoittautuminen kutsuvieraille alkaa 06.07. klo 06.07.
Muille ilmoittautuminen aukeaa 08.07. klo 08.07.
Ilmoittautuminen sulkeutuu 31.7. klo 23.59.
Sulkeutumisen jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia. Muutokset ja peruutukset tehtävä ennen ilmoittautumisen sulkeutumista.

 

Mahdolliset kysymykset ja muut asiat sähköpostitse istuvalle Jalopeuralle Iisa XII osoitteeseen: iisa.kivivirta@gmail.com

 

Tapahtuman Facebook-event:
https://www.facebook.com/events/288440052584050/

 


 

LIITE

 

Saapuminen

 

Aurinkolahteen pääsee kätevästi Turun paikallisliikenteellä. Bussit no:t 50 ja 51 lähtee Eerikinkadulta, kauppahallia vastapäätä (pysäkki T14).
Kuskilta voit pyytää apua, jotta osaat jäädä Oriniemen päätepysäkillä pois. Päätepysäkiltä kävelymatkaa on enää pari sataa metriä hiekkatietä pitkin. Venesataman jälkeen kun kääntyy tienhaarasta aina vasemmalle, löytää helposti perille.

 

Aurinkolahden osoite on Ukko Suden Tie 10.

 

Yöpyminen

 

Ensimmäiselle 18:lle ilmoittautujalle varataan sisämajoituspaikka. Telttatilaa on pihalla runsaasti. Nukkumisrauhan varmistaakseen kannattaa varata hotelli keskustasta. Teltat ja makuupussit varattava omasta takaa. Emme takaa sisätilaoista löytyvän peittoja ja tyynyjä. Saunomis- ja peseytymismahdollisuus on perjantai- ja lauantai-iltana. Saunavuorot ovat nähtävissä paikan päällä.

 

Hinnat

 

25e sisältää:

 

  • Jaloviinasitsit (sis. alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, 3 jallua)
  • halutessasi majoituksen pe-la (sisämajoitusta emme takaa)
  • Leiriaamiaisen Lauantai-aamuna

 

35e sisältää:

 

  • majoittumisen Aurinkolahdessa la – su (ei taata yöpymistä sisätiloissa)
  • paikalla olevat fasiliteetit ja performanssit
  • osallistuminen rastikierrokseen
  • lounaspiknik, iltapala, sunnuntaibrunssi

 

50e sisältää:

 

  • kaiken edellä mainitun

 

Muuta

 

  • Varaa käteistä mukaan → mahdollisuus täydentää jalluvarastoa
No Fields Found.