Jäikö upea päähine taas ilman asua tai ihastuttava asukokonaisuus ilman kokonaisuuden kruunaavaa hattua? Kuinka paljon glitteriä mahtuu emännän askartelemiin hattuihin? Omistatko juuri sellaisen hatun, jota et kehtaa missään muualla käyttää kuin kotona? Mikäli vastasit johonkin kysymykseen edes jotain, nämä sitsit ovat juuri sinua varten!
SKO järjestää etänä Naamiaishattusitsit (eli naamiaiset ja hattusitsit, koska isäntä ja emäntä eivät osanneet valita vain yhtä) perjantaina 15.5. klo 18 alkaen Zoomissa. Voit siis heittää koko naamiaisasun päälle tai vaihtoehtoisesti vain hassun hatun (älä pls, sitsaa kuitenkaan nakkena) ja nauttia osakuntalaisten seurasta!
 
Sitsit ovat lähtökohtaisesti ilmaiset. Mikäli kuitenkin haluat kotiinkuljetettuna SKOn eksklusiivisen sitsipaketin, sen hinta on 15€. Kannatushinta on 20€. Paketti sisältää alku-, pää- ja jälkiruoan (lakto-ovo), valintasi mukaan kahvin, teen tai kaakaon ja tietenkin sitsien teemaan liittyvän yllätyksen. Sitsipaketit on tosiaan tarkoitus tuoda kotiovellesi muutama tunti ennen sitsien alkua, joten kerrothan ilmoittautuessasi osoitteesi. SKOn hallitus toimittaa sitsipaketteja Turun kaupungin rajojen sisällä, lähikuntiin tapauskohtaisesti. Sitsipaketti EI SISÄLLÄ alkoholia tai glitteriä.
 
Sitsipaketin tilaajille lähetetään maksuohjeet ilmoittautumisen sulkeuduttua.
 
Ilmoittautuminen aukeaa perjantaina 8.5. klo 10.00 ja sulkeutuu keskiviikkonana 13.5. klo 23.59. Pyydämme kaikkia sitsaajia ilmoittautumaan, vaikka et tilaisikaan SKOn sitsipakettia, sillä lähetämme sitsien Zoom-linkin sitsaajille sähköpostitse.
 
***
 
MITÄ? Naamiaishattusitsit
MISSÄ? Zoomissa
MILLOIN? Pe 15.5. klo 18!
KUI PAL? Ilmainen! / Kotiinkuljetettu sitsipaketti 15€ / Kannatushinta 20€
PUKUKOODI? Hassu hattu / Naamiaisasu
ILMO? Tässä alla