Valitettavasti koronapandemian vuoksi vuosijuhlat on jouduttu perumaan.

Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme Osakunnan 95. vuosijuhlaa lauantaina 11. huhtikuuta.

Aloitamme juhlan Osakuntasalissa (Rehtorinpellonkatu 4-6 B) cocktail-tilaisuudella klo 16.00, josta siirrymme yhteiskuljetuksella pääjuhlapaikalle, ravintola Kupittaan paviljonkiin (Pyhän Henrikin aukio, 20520 Turku). Pääjuhla alkaa klo 18.00 ja luvassa on tietenkin hauskanpitoa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä laulujen lurittelua juhlaväen toiveiden mukaan. Juhlapuheen on lupautunut pitämään inspehtori emeritus professori Kari Immonen.

Illalliskortin hinta on Osakunnan juniori- sekä ulkojäsenille 80€ ja senioreille sekä ei-jäsenille 90€ sisältäen cocktail-tilaisuuden, iltajuhlan sekä yöpalan jatkoilla. Alkoholiton illalliskortti on samanhintainen. Kannatusillalliskortin hinta on 100€.

Pyydämme ilmoittautumaan juhlaan osoitteessa http://sko.utu.fi/toiminta/ilmoittaudu tai sähköpostitse Osakunnan emännälle osoitteeseen hrplah@utu.fi.
Ilmoittautuminen aukeaa 20. helmikuuta klo 19.25 ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 2.4., johon mennessä pyydämme myös maksamaan illalliskortin Savo-Karjalaisen Osakunnan tilille (Liedon Osuuspankki) FI92 4713 0010 0537 83 viitenumerolla 0000013055.

Pääjuhlasta siirrymme salaiseen jatkopaikkaan n. klo 23. Pelkkien jatkojen hinta on 5€. Silliaamiainen nautitaan TYYn saunalla (Rehtorinpellonkatu 4-6) sunnuntaiaamuna klo 11.00 alkaen. Silliaamiaisen hinta on 5 €. Toivomme myös jatkoille ja silliaamiaiselle osallistuvia ilmoittautumaan ja maksamaan etukäteen.
Juhlapuku
Akateemiset kunniamerkit

____________________________________________________


MENU

(Vaihtoehto 1 / liha)
Inkiväärigraavattua merilohta, siikamoussea, pikkelöityä kurkkua ja Paakarin näkkileipää
***
Karitsanfileetä, lipstikka-madeirakastiketta sekä
juuripersiljapyreetä
***
Vadelmajogurttijäädykettä ja limekinuskia
sekä savusuklaahiekkaa


TAI

(Vaihtoehto 2 / kasvis)
Punajuuricarpaccio,
pinatti-pähkinäsalaattia ja
palsterilastuja
***
Parsatagliatellea, tofukrokettia, oliivimultaa
sekä fenkolivaahtoa
***
Kookospannacotta ja limekinuskia
sekä savusuklaahiekkaa