Liekö jo teidän korviinne kantautunut uutisia?

Kuulin, kun isännistö keskenään jutteli ja sitä myös totena pidin: rahtilaiva on matkalla Saksasta kohti Suomea ja epäilysten välttämiseksi rantautuu Helsinkiin hetkenä minä hyvänsä, josta rahdin SKOlle kuljettaa erään helsinkiläisen osakunnan isännistö ja emännistö. Rahtilaivan sisältö on kaiketi jalojuomia, villitseviä nektareita ja kaffeplöröä. Rahti on tarkoitus kuljettaa Kieltolain langettajain valvovan silmän alla Osakuntasaliin 7.3.

Kun helsinkiläiset vieraat saapuvat, on tarkoitus Osakuntasalissa pitää Kieltolakisitsit! Sanoivat alkavaksi klo 18.00. Hys, et kuullut tätä minulta, ethän?!

Sitsimenu sisältää kasvisruokavalioon (lakto-ovo) sopivan alku-, pää- ja jälkiruoan. Kieltolain puitteissa laadittu juomapuoli kustantaa 13€, mutta mikäli rahdin mukana tullut kaffeplörö tai muu tiskin alta saatava nektariini kiinnostaa, sitsit kustantavat 16€. Mikäli et ole SKOn tai Eteläsuomalaisen Osakunnan jäsen, edellä mainittuihin hintoihin lisätään 3€ (eli holiton 16€, kaffeplöröllä 19€). Mutta jos kysyvät, pelkkää kahvia tai mehua joka lasissa!

Vaan hyvät ystävät! Nämä juhlat eivät saa kantautua kaikkien tietoisuuteen, joten laadimme listan osallistujista. Ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa sko.utu.fi/toiminta/ilmoittaudu 3.2. klo 18.00 alkaen. Ilmoittautuminen päättyy 3.3. klo 23.59.

Sitsit maksetaan kaikessa hiljaisuudessa Turun yliopiston Savo-Karjalaisen Osakunnan tilille (FI92 4713 0010 0537 83) 3.3. mennessä viestikenttään teksti “Kieltolakisitsit19” ja oma nimi.
Mikäli epäröit virkavallan pelossa tai vaikkapa jokin sairaus sinuun iskee, perumisesta täytyy ilmoittaa SKOn hallitukselle sähköpostitse (sko@lists.utu.fi) viimeistään 4.3. klo 18.00. Tämän jälkeen perimme puolet sitsimaksusta.
6.3. ja sen jälkeen tulleista peruutuksista perimme täyden sitsimaksun.

Kieltolain, vauhdin, vapauden ja salakapakoiden ajan henkeen sopivat tietenkin jazzahtavat hepenet ja istuvat puvut. Muodikkain hius on tietenkin laineilla ja herrain päässä on hattu. Kukin pukeutukoon haluamallaan tavalla, mieluusti ajan hengen mukaisesti.

Toivomme, että ette tuo vaarallisia juovutusjuomia paikalle, jottei alkoholitarkastaja saa vihiä juhlistamme. Ovelan salakuljetuksen onnistuessa, osakunta on kuitenkin voimaton. Vai onko sittenkään? 😉


Saisko vähä lyhyemmin?

MITÄ? Kieltolakisitsit
MILLO? 7.3. klo 18.00
MIS? @ Osakuntasali (Rehtorinpellonkatu 4 B, katutaso)
PUKUKOODI? 1920-luku, ajan hengen mukainen
KUI PAL? SKOn (ja ESOn) jäsenille 13€/16€ (holiton/holillinen), muille 16€/19€
ILMO? Osooitteessa sko.utu.fi/toiminta/ilmoittaudu
MUUTA? SKOn vieraaksi näille sitseille on tulossa eräs osakunta Helsingistä.

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT