Hyvä Jaloviinakerhon ystävä,

lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme Savo-Karjalaisen Osakunnan Jaloviinakerhon 6. vuosijuhlaa torstaina 6. kesäkuuta 2019. Aloitamme juhlan Osakuntasalissa (Rehtorinpellonkatu 4–6 B) klo 16.66. Luvassa on tietenkin hauskanpitoa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä laulujen lurittelua juhlaväen toiveiden mukaan. Pääjuhlasta siirrymme ”salaiseen” jatkopaikkaan n. klo 23.

Vuosijuhlasitsien hinta on 17€, ja siihen sisältyy alku-, pää- ja jälkiruoka sekä kolme (3) jallushottia. Alkoholiton illalliskortti on samanhintainen kuin alkoholillinen. Kannatusillalliskortin hinta on 25€. Juhlassa tarjoillaan Jalopeura Hensku IX:n ja Jalomuusa Tuulan räätälöimä kolmen ruokalajin kasvismenu (lakto-ovo siis). (Toisin sanoen omat lihat mukaan, mikäli haluat sitä nauttia.)

Pyydämme ilmoittautumaan juhlaan täällä tai sähköpostitse osoitteeseen hrplah@utu.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 27. toukokuuta, johon mennessä pyydämme myös maksamaan illalliskortin Savo-Karjalaisen Osakunnan tilille (Liedon Säästöpankki) FI92 4713 0010 0537 83 (viestikenttään ”Jaloviinakerho6” ja oma nimi).

Pääjuhlatilassa ei ole anniskeluoikeuksia, joten omien konferenssipullojen tuominen on sallittua. Jatkopaikassa sen sijaan on anniskeluoikeudet. Pääjuhlassa on mahdollista ostaa lisävirvokkeita sekä osallistua jallubingoon. Kannatusillalliskorttiin sisältyy yksi (1) bingolappu, muuten lapun hinta on 2€/kpl. Maksuvälineeksi käy ainoastaan käteinen, joten varaathan mukaasi kolikon jos toisenkin.

Lisätietoja juhlasta antaa Jalopeura Hensku IX sähköpostitse (hrplah@utu.fi).

Jaloviinakerhon puolesta,

Henna-Riikka ”Hensku IX” Lahtinen
IX Jalopeura, Jaloaskartelija
Vuosijuhlamestari

Tuula Musakka
Jalomuusa
Vuosijuhlamestarin jallukäsi

Jallu (glitter) casual
Osakuntanauha
Jaloviinakerhon ”ansiomerkit”

RSVP 27.5.2019

Ilmoittautuminen on päättynyt, kiitos osallistujille!