Turun yliopiston Savo-Karjalaisen Osakunnan Jaloviinakerholla on ilo kutsua teidät itsenäisen Suomen tasavallan neljänteen Jaloviinasymposiumiin, joka järjestetään Turun Aurinkolahdessa 23.-25.8.2019.

Jaloviinasymposium on Suomen akateemisesti sivistyneiden kulttuurin ystävien tapaaminen, joka sisältää korkeakulttuuria ja hyviä ihmisiä. Ohjelmassa on muun muassa Jaloviinasitsit, Jallurastikierros ja muuta mukavaa yhteistä puuhastelua. Tapahtumassa on luvassa myösJallurauhan julistus ja Miss Jaloviinan valinta.

Tapahtumapaikalla vastaanotetaan vieraita perjantaina 23.8. ennen Jaloviinasitsejä klo 16.00 alkaen ja lauantaina pelkkään symposiumiin osallistuvia 24.8. klo 11.00 alkaen. Aurinkolahti sijaitsee meren rannalla Turun Hirvensalossa, paikalle pääsee kaupungin busseilla. Tarkemmat saapumisohjeet ja aikataulut löytyvät erillisestä liitteestä. Tapahtuma päättyy sunnuntaina 25.8. klo 16.00 brunssin ja saunan jälkeen.

Tapahtuma kustantaa 50 e ja se sisältää majoituksen paikan päällä, perjantain sitsit, lauantain aamupalan, pikniklounaan ja iltapalan ja sunnuntaisen brunssin. Nälkäisten ja janoisten kannattaa varautua omin eväin tästä huolimatta. Sitseille mahtuvat ensimmäiset 25 ilmoittautunutta, etusijalla kutsun saaneet. Sisämajoitukseen mahtuu ensimmäiset 18, jossa etusijalla ulkopaikkakuntalaiset ja ensimmäisenä ilmoittautuneet. Ulkomajoitukseen on varattava oma teltta ja makuupussi. Ulkomajoittautujat saavat osallistumismaksusta viiden euron (5€) alennuksen. Osallistujahinta ilman sitsejä on 35e. Tällöin kannattaa varata omia ruokia mukaan, mutta emme pysty takaamaan kylmätiloja säilytykseen. Pelkkien Jaloviinasitsien hinta on 20 e.

Ilmoittautuminen kutsuvieraille alkaa 26.06. klo 06.26.
Muille ilmoittautuminen aukeaa 28.6. klo 06.28.
Ilmoittautuminen sulkeutuu 15.8. klo 23.59.
Sulkeutumisen jälkeen ilmoittautumiset ovat sitovia. Muutokset ja peruutukset tehtävä ennen ilmoittautumisen sulkeutumista.

Mahdolliset kysymykset ja muut asiat sähköpostitse Jalokanslerille sasuka@utu.fi.

Tapahtuman Facebook-event: https://www.facebook.com/events/440069506812949/


LIITE

Saapuminen

Aurinkolahteen pääsee kätevästi Turun paikallisliikenteellä. Bussit no:t 50 ja 51 lähtee Turun kauppatorin laidalta. Kuskilta voit pyytää apua, jotta osaat jäädä Oriniemen päätepysäkillä pois. Päätepysäkiltä kävelymatkaa on enää pari sataa metriä hiekkatietä pitkin. Venesataman jälkeen kun kääntyy tienhaarasta aina vasemmalle, löytää helposti perille.

Aurinkolahden osoite on Ukko Suden Tie 10.

Yöpyminen

Ensimmäiselle 18:lle ilmoittautujalle varataan sisämajoituspaikka. Telttatilaa on pihalla runsaasti. Nukkumisrauhan varmistaakseen kannattaa varata hotelli keskustasta. Teltat ja makuupussit varattava omasta takaa. Emme takaa sisätilaoista löytyvän peittoja ja tyynyjä. Saunomis- ja peseytymismahdollisuus on perjantai- ja lauantai-iltana sekä sunnuntaina päivällä. Saunavuorot ovat nähtävissä paikan päällä.

Hinnat

10e sisältää:

 • lauantai-illan (klo 18:30-07:00) menot, eli rastikierroksen voittajan julkistuksen, Miss Jaloviina -kilpailun, sekä luonnollisesti saunan.

20e sisältää:

 • Jaloviinasitsit (sis. alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, 2 jallua)
 • halutessasi majoituksen pe-la (sisämajoitusta emme takaa)

35e sisältää:

 • majoittumisen Aurinkolahdessa (ei taata yöpymistä sisätiloissa)
 • paikalla olevat fasiliteetit ja performanssit,
 • osallistuminen rastikierrokseen
 • lounaspiknik, iltapala, brunssi

50e sisältää:

 • edellä mainittujen lisäksi sitsit (sis. alkuruoka, pääruoka, jälkiruoka, 2 jallua)
 • leiriaamiaisen lauantai-aamuna
 • Ulkomajoituksessa olevat saavat viiden euron (5€) alennuksen yllämainituista hinnoista.

Muuta

 • Varaa käteistä mukaan → mahdollisuus täydentää jalluvarastoa

Ilmoittautumislomake