Tervetuloa viettämään iltaa TUUTORISITSEILLE Osakuntasaliin lauantaina 17.8.2019 kello 18.00 alkaen.

Illan tarkoituksena on syksyn kynnyksellä tarjota tuleville tuutoreille mahdollisuus tutustua Turun yliopiston Savo-Karjalaiseen Osakuntaan (SKO), Satakuntalais-Hämäläiseen Osakuntaan (SHO) ja Pohjalaiseen Osakuntaan (TPO), samalla luoda suhteita muihin tuutoreihin (jopa muiden korkeakoulujen sellaisiin) sekä tietenkin juhlia ja rentoutuakin siinä samalla.

Sitsit ovat ilmaiset kaikille Turun korkeakoulujen tuutoreille! Osakuntien jäsenille lysti kustantaa 8€ ja muille kympin (10€). Pakettiin sisältyy tervetuliaissnapsi (myös holiton vaihtoehto on tarjolla) sekä alku-, pää- ja jälkiruoka. Sitseillä tarjoillaan ainoastaan kasvisruokaa (lakto-ovo). Mikäli haluat juoda sitseillä muutakin kuin vettä, otathan oman pullon mukaan!

Illan aikana sitsien isännöinnin ohessa SHO, SKO ja TPO esittelevät itsensä, alkuperänsä ja kaikenkarvaisen nykymenonsa sekä kertovat miksi sinun kannattaa tuoda pilttisi/fuksisi/pupusi osakuntien huomaan aina, kun siihen vain on mahdollisuus.

ILMOITTAUTUMINEN sulkeutuu 12.8. klo 23.59. Lähtökohtaisesti tuutorisitseille on varattu yhteensä 60 paikka: 40 paikkaa tuutoreille, 15 paikkaa osakuntalaisille ja 5 paikkaa muille. Ilmoittautumisen kanssa ei kannata aikailla! Kiintiöt avautuvat 29. heinäkuuta.

Lyhyesti siis vielä:

MITÄ? Tuutorisitsit
MILLOIN? 17.8.2019 klo 18.00
MISSÄ? @Osakuntasali, Rehtorinpellonkatu 4-6 B, katutaso
MITÄ MAKSAA? Syksyn tuutoreille ei mitään! / Osakuntien (SHO/SKO/TPO) jäsenille 8€. / Muille 10€.
PUKUKOODI? Haalarit / viitta / muu vaatekokonaisuus
MUKAAN? Omat Pullot.