Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme Osakunnan 95. vuosijuhlaa lauantaina 19. syyskuuta 2020.

Aloitamme juhlan Osakuntasalissa (Rehtorinpellonkatu 4-6 B) cocktail-tilaisuudella klo 16.00, josta siirrymme yhteiskuljetuksella pääjuhlapaikalle, ravintola Kupittaan paviljonkiin (Pyhän Henrikin aukio, 20520 Turku). Pääjuhla alkaa klo 18.00 ja luvassa on tietenkin hauskanpitoa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä laulujen lurittelua juhlaväen toiveiden mukaan. Juhlapuheen on lupautunut pitämään inspehtori emeritus professori Kari Immonen.

Illalliskortin hinta on Osakunnan juniori- sekä ulkojäsenille 80€ ja senioreille sekä ei-jäsenille 90€ sisältäen cocktail-tilaisuuden, iltajuhlan sekä yöpalan jatkoilla. Alkoholiton illalliskortti on saman hintainen. Kannatusillalliskortin hinta on 100€.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 10.9., johon mennessä pyydämme myös maksamaan illalliskortin Savo-Karjalaisen Osakunnan tilille (Liedon Osuuspankki) FI92 4713 0010 0537 83 viitenumerolla 0000013165.

Pääjuhlasta siirrymme salaiseen jatkopaikkaan n. klo 23. Pelkkien jatkojen hinta on 5€. Silliaamiainen nautitaan TYYn saunalla (Rehtorinpellonkatu 4-6) sunnuntaiaamuna klo 11.00 alkaen. Silliaamiaisen hinta on 5 €. Toivomme myös jatkoille ja silliaamiaiselle osallistuvia ilmoittautumaan ja maksamaan etukäteen.

Juhlapuku
Akateemiset kunniamerkit

 

***

MENU

Inkiväärigraavattua merilohta, siikamoussea, pikkelöityä kurkkua ja Paakarin näkkileipää
***
Karitsanfileetä, lipstikka-madeirakastiketta sekä juuripersiljapyreetä
***
Vadelmajogurttijäädykettä ja limekinuskia sekä savusuklaahiekkaa

tai

Punajuuricarpaccio, pinatti-pähkinäsalaattia ja palsterilastuja
***
Parsatagliatellea, tofukrokettia, oliivimultaa  sekä fenkolivaahtoa
***
Kookospannacotta ja limekinuskia sekä savusuklaahiekkaa

No Fields Found.