Tervetuloa jälleen viettämään Savo-Karjalaisen Osakunnan perinteikästä Seniorijuhlaa lauantaina 17. marraskuuta 2018 klo 18.00 alkaen Q-talon juhlasaliin, Kuuvuoressa (Nummenpuistokatu 2)! Illanvietto tapahtuu luonnollisesti lupsakassa seurassa syöden ja laulaen perinteiseen itäsuomalaiseen tapaan katetussa pöydässä.

Illalliskortin hinta on osakunnan juniorijäsenille ja ulkojäsenille 30 euroa sekä senioreille ja ei-jäsenille 35 euroa. Halutessaan voi myös tukea osakunnan toimintaa kannatusillalliskortilla, jonka hinta on 50 euroa. Illalliskortin hintaan sisältyy kala-, liha- ja lanttukukkojen lisäksi kokkel’piimää ja muita itäsuomalaisia herkkuja, Kippurahäntää, ruokajuoma, jatkot sekä yöpala. Jatkoilla Dokaaniveljeskunta valitsee uuden Dokaanin (XL!!!) joukkoonsa. Juhlissa käytämme SKOn laulukirjaa, joten mikäli sellaisen omistatte, ottakaa se mukaan. Laulukirjoja voi myös ostaa paikan päältä 8 euron hintaan.

Juhlaan pyydämme ilmoittautumaan joko osoitteessa http://sko.utu.fi/ilmoittautuminen, sähköpostitse hallitukselle osoitteeseen sko@utu.fi. Viimeinen ilmoittautumispäivä on sunnuntaina 11.11.2018, johon mennessä pyydämme myös maksamaan illalliskortit osakunnan tilille FI92 4713 0010 0537 83 viitenumerolla 17116. Mikäli teillä on kysyttävää, ottakaa yhteyttä SKOn hallitukseen sähköpostitse (sko@utu.fi).

Ensimmäistä kertaa Seniorijuhlaan osallistuvat ja muistinvirkistystä kaipaavat löytävät hyödyllistä tietoa osoitteesta skosennut.utu.fi/etiketti.

Jatkot juhlimme myös Q-talolla klo 23.00 alkaen ja tarjolla on perinteisesti yöpalaa. Sunnuntaina tarjoilemme myös silliaamiaisen Osakuntatila B:n olohuoneella klo 11.00 alkaen. Toivomme myös silliaamiaiselle sekä pelkille jatkoille osallistuvia ilmoittautumaan alla olevalla lomakkeella ja maksamaan etukäteen (silliaamiaisen ja pelkän jatkolipun hinta on kukin 5 euroa).

Lämpimästi tervetuloa vuoden rempseimpiin kekkereihin!

Osakunnan puolesta,

Henna-Riikka Lahtinen
Emäntä

 

Arkipuku, osakuntanauha