Lämpimästi tervetuloa viettämään kanssamme Savo-Karjalaisen Osakunnan 97. vuosijuhlaa lauantaina 9. huhtikuuta 2022. Juhla alkaa cocktail-tilaisuudella Osakuntasalissa (Rehtorinpellonkatu 4–6 B) kello 16.30. Osakuntasalista siirrymme bussikuljetuksella ravintola Vellamoon (Veistämönaukio 1–3), jossa iltajuhlan vietto alkaa kello 18.00. Luvassa on tietenkin hauskanpitoa, hyvää ruokaa ja juomaa sekä laulujen lurittelua juhlaväen toiveiden mukaan.

Menu I

Toast Skagen  L

 

Uunipaahdettu rotukarjan sisäfilee, punaviinikastike  L, G

Maa-artisokkapyree  L, G

Paahdettu vihannes  L, G

 

Kahvi/Tee

Sitruunajuustokakku, vadelmamelba  L

Menu II

Paahdettu kukkakaalipihvi yrttiöljyllä  L

 

Grillattua portobellosientä
punaviinikastikkeella  L, G

Maa-artisokkapyree  G, VE

Paahdettu vihannes  L, G

 

Kahvi/Tee

Sitruunajuustokakku, vadelmamelba  VE

Illalliskortin hinta on Osakunnan juniori- sekä ulkojäsenille 67 € ja senioreille sekä ei-jäsenille 77 € sisältäen cocktail-tilaisuuden, iltajuhlan sekä yöpalan jatkoilla. Alkoholiton illalliskortti on samanhintainen. Kannatusillalliskortin hinta on 97 €.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31. maaliskuuta, johon mennessä pyydämme myös maksamaan illalliskortin Savo-Karjalaisen Osakunnan tilille FI92 4713 0010 0537 83 (viite: RF57 2022 5001).

Pääjuhlasta siirrymme yhteiskuljetuksella salaiseen jatkopaikkaan n. klo 23. Pelkkien jatkojen hinta on 5 € ilman ruokaa ja ruoan kanssa 10 €. Silliaamiainen nautitaan Osakunnan toimistolla (Rehtorinpellonkatu 4–6 B) sunnuntaiaamuna klo 11.00 alkaen. Silliaamiaisen hinta on 5 €. Toivomme myös jatkoille ja silliaamiaiselle osallistuvia ilmoittautumaan ja maksamaan etukäteen. Silliaamiaiselle ilmoittautuessa on myös valittavissa vaihtoehto ”Ehkä”, ja silliaamiaisen voi maksaa vasta paikan päällä.

 

Osakunnan puolesta,
Katja Kaulo
Emäntä