Ilmainen tanssikokeilu argentiinalaisesta tangosta osakuntasalissa sunnuntaina 27.2. klo 14.00-15.30. Ilmoittautuminen etukäteen allaolevasta lomakkeesta!

SHO ja SKO tekevät yhteistyötä Turku Swing Societyn kanssa ja järjestävät kokeilukerran paritanssista! Kokeilukerta sopii kaikille ja mitään aiempaa tanssikokemusta ei tarvita. Tarvitset vain kokeilumieltä ja vesipullon. Paritanssi on kevyttä liikuntaa, mutta hieman voi hiki nousta pintaan. Suosittelemme maskin käyttöä, mutta se ei ole pakollista.

Lue tarkemmin alta minkälainen laji argentiinalainen tango on tai katso linkistä video https://youtu.be/9fR_Qm27e_M

Argentiinalainen tango perustuu tangomusiikin rytmin ja melodian tulkintaan sekä vapaaseen vientiin ja seuraamiseen suljetussa tanssiotteessa. Musiikki on pääosin 20-40-lukujen Argentiinasta, mutta tangoa voidaan tanssia myös esim. valssirytmiseen musiikkiin tai moderniin electrotangoon. Tango on improvisoitu tanssi, jossa viejä valitsee liikkeet vapaasti musiikkia tulkiten. Tärkeintä on parin kuunteleminen ja panostaminen yhteiseen tanssiin.

Tule ilmaiseksi kokeilemaan lajia ja jos innostuit, TSS:llä alkaa torstaina 3.3. tangon alkeiskurssi, jossa on opiskelijaystävälliset pääsymaksut.