11.2.-12.2. sunnuntain ja maanantain välisenä yönä järjestetään SKOn Super Bowl -kisakatsomo! Katsotaan SKOimistolla amerikkalaisen jalkapallon NFL-liigan loppuottelu, jossa vastakkain pelaavat San Francisco 49ers ja Kansas City Chiefs. Ottelu alkaa klo 01:30. Alustetaan yön ottelua ASS:n saunavuorolla Nummenrannassa (Kairistenkaari 3A, tarkemmat saapumisohjeet saatavissa kerhon ryhmistä tai saunamajureilta) klo 20 alkaen ja tämän jälkeen klo 22 presidentinvaalien loppuratkaisua seuraten Proffan kellarissa.

Kisaeväät haetaan porukalla aamuyöllä Kupittaan cittarista. Omien eväiden tuominen ja keittiön käyttäminen on myös mahdollista.

Peli katsotaan NFL:n oman lähetyksen kautta, joten näkyvillä on myös ne kuuluisat mainokset ja puoliaikashow! Paikalla ei ole todellista asiantuntijaa, joten tutustutaan yhdessä matalalla kynnyksellä lajiin ja sen koukeroihin.

Saavu siis SKOimistolle pilaamaan alkuviikon unirytmisi ja ihmettelemään lajia ja tapahtumaa, joka saa koko Yhdysvallat sekaisin! Tapahtuma on avoin myös muille kuin SKOn jäsenille.