Osakunnan laulukirjan edellinen, vuonna 2015 ilmestynyt painos on loppuunmyyty, joten satavuotisjuhlaan mennessä olemme teettämässä kirjasta uuden version. Noin 300-sivuiseen kokoelmaan sisältyy edelleen perinteiset kappaleet maakuntalauluista ja Teinilaulusta Kossuun ja Bibescoon mutta myös uusia kappaleita sekä sanoituksia vanhoihin sävelmiin.

Nyt teillä, jotka laulukirjan aiotte itsellenne kuitenkin hankkia, on mahdollisuus tukea sen painattamista valmiiksi teokseksi. Keräämme nimiä tabula gratulatoriaan, eli onnitelijoiden listaan, joka tullaan julkaisemaan kirjan alkusivuilla. Tilaamalla teoksen tukihinnalla ennakkoon teidänkin onnittelunne jäävät kiertämään kirjan mukana tulevilla sitseillä, juhlissa ja lauluilloissa.

Tabula gratulatoriaan voi osallistua yhteisönä, yksityishenkilönä tai paritilauksena ystävän tai puolison kanssa. Osallistuminen yksityishenkilönä maksaa 20 euroa, kahdestaan 30 euroa ja yrityksenä, yhdistyksenä tai muuna organisaationa 40 euroa. Yhteen tilaukseen sisältyy yksi laulukirja, joka tarvittaessa postitetaan kotiosoitteeseen. Halutessanne voitte samaan tilaukseen sisällyttää myös osallistumisen SKOn 100-vuotishistoriateoksen tabula gratulatoriaan.

Tabula gratulatoriaan voitte osallistua täyttämällä alla olevan lomakkeen. Maksutiedot lähetetään sen jälkeen sähköpostitse. Vaihtoehtoisesti voitte ilmoittaa kiinnostuksestanne osallistua tabula gratulatoriaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sko100vuotta@gmail.com. Kun maksu on saapunut osakunnan tilille, on tilaus noudettavissa SKOn 100-vuotisjuhlasta 12.4.2025 tai sen jälkeen osakunnan toimistolta. Mikäli valitsitte toimitustavaksi postituksen kotiin, tapahtuu tämä huhti-toukokuussa 2025.

Tilausaikaa on 31.12.2024 asti.